Milli Eğitim´e bin 190 geçici işçi alınacak

Bin 190 geçici işçi için son başvuru tarihi yarın. Başvurular İŞKUR E-Şube ve ALO170 üzerinden yapılacak.

EĞITIM 17.09.2020 08:45:04 0
Milli Eğitim´e bin 190 geçici işçi alınacak

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Program kapsamında Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine 9 ay süreyle 1050 temizlik görevlisi ve 140 güvenlik elemanı olmak üzere toplam 1190 geçici işçi alınacak. 

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ziya Yüksel, konuya ilişkin yaptığı açıklamada başvuruların 14 -18 Eylül 2020 tarihleri arasında İŞKUR E-Şube ve ALO170 üzerinden yapılacağını bildirdi.
Yüksel, “14 Eylül Pazartesi gününden itibaren Toplum Yararına Program (TYP) başvurularını almaya başlıyoruz. Şu hususun altını çizmek istiyorum; İŞKUR portalına kaydolmak tek başına yeterli değildir. Vatandaşlarımızın TYP için ayrıca başvuruda bulunması gerekmektedir. Mart ayından beri ülkemizde görülen COVİD-19 salgınına karşı yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında, hastalığın yayılmasını önlemek adına vatandaşlarımızın başvuru için İŞKUR e-şube (https://esube.iskur.gov.tr/) ve ALO170 kanallarını kullanmaları gerekmektedir. Genel Müdürlüğümüzün yazılı talimatları gereğince İl Müdürlüğümüz ve İskenderun Hizmet Merkezimizden herhangi bir başvuru alınmayacaktır” dedi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    11347,73%0,30
  • DOLAR

    40,83% 0,12
  • EURO

    47,84% 0,95
  • GRAM ALTIN

    4431,67% 0,84
  • Ç. ALTIN

    7119,18% 0,73