Milli Takım´dan Genç´e davet geldi

Karaağaç´tan bir yıldız oyuncu daha…

SPOR 12.03.2020 10:50:38 0
Milli Takım´dan Genç´e davet geldi

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Amatör Küme takımlarından Karaağaç Spor´un yetiştirdiği ve profesyonel kulüplere transfer ettiği Mustafa Genç, U-14 Milli Aday kadrosuna davet edildi.
Karaağaçspor´un bünyesinden yetişip Milli Takıma kazandırılan Selçuk İnan, İsmail Köybaşı, Kerem Kök, Alperen Soysal´dan sonra Mustafa Genç de dikkatleri bu bölgeye çekti. Geçmiş yıllardan beri Türk Milli takımının çeşitli yaş kategorilerine futbolcu gönderme geleneğini sürdüren Karaağaçspor Kulübü, 2006 doğumlu Mustafa Genç´den gelen haber ile yine gündeme oturdu. U14 Milli Takımı´nın hazırlık kampı aday kadrosuna Karaağaçspor altyapısında yetişen, Bursaspor´a Transfer olan Mustafa Genç davet edildi.
U14 Milli Takımının 16-20 Mart 2020 tarihleri arasında Antalya´da gerçekleştireceği hazırlık kampı aday kadrosuna davet edilen oyuncular, 16 Mart 2020 Pazartesi günü saat 17.00´de Titanic Beach Lara Antalya´da toplanacak.

Kulübünden kutlama
Karaağaçspor Kulübü´nden yapılan açıklamada da, “U-14 Milli Aday kadrosuna davet edilen, milli gururumuz Mustafa Genç´i tebrik ediyor ve kutluyoruz. Karaağaçspor´un bünyesinden yetişip Milli Takımımıza kazandırılan Selçuk inan, İsmail Köybaşı, Kerem Kök, Alperen Soysal´dan sonra Mustafa Genç´de bu bölgeye tüm dikkatleri çekmeye devam ediyor. Gerekli girişimlerle TFF ve Spor Bakanlığından bölgemize yapılacak yatırımların meyvelerini daha da alabileceğinin göstergesidir. Türkiye geneline hem de bölgemize sporcu yetiştirmek için genç ve tecrübeli antrenörlerimizle çalışmalarımıza yoğunlaşacağız. Saha anlamında büyük sıkıntılar çekilmesine karşın altyapıdan verdiğimiz ve yetiştireceğimiz oyuncularla ön plana çıkmaya devam edeceğiz” denildi.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9338,58%0,68
  • DOLAR

    37,92% -0,16
  • EURO

    42,53% 2,23
  • GRAM ALTIN

    3848,85% 2,24
  • Ç. ALTIN

    6217,27% 0,90