Milli ailesi mevlidle anıldı

6 Şubat depreminde eşi Ayşen ve 5 aylık bebeği Eylül Lina ile birlikte yaşamını yitiren Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Burak Milli, annesi Ayşe Gözüküçük'ün Modernevler mahallesindeki evinde düzenlenen mevlid-i şerifle anıldı.

GÜNCEL 7.02.2024 14:23:00 0
Milli ailesi mevlidle anıldı

Milli ailesi mevlidle anıldı

İskenderun/SES
6 Şubat depreminde eşi Ayşen ve 5 aylık bebeği Eylül Lina ile birlikte yaşamını yitiren Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Burak Milli, annesi Ayşe Gözüküçük'ün Modernevler mahallesindeki evinde düzenlenen yemekli mevlid-i şerifle anıldı.  

Gazetemizin de eski muhabiri olan Milli’nin mevlid törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Tolga Depci, İİlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü İbrahim Erikan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilcisi Akın Bodur, gazeteciler, arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Anahtar Kelimeler: Milli ailesi mevlidle anıldı

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10254,51%0,64
  • DOLAR

    39,86% 0,21
  • EURO

    46,96% -0,28
  • GRAM ALTIN

    4287,80% -0,15
  • Ç. ALTIN

    6820,97% -0,04