MKÜ öğrencilerine Step Green tanıtıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), gençlere sosyal medya üzerinden ulaşmayı ve oluşturulan platform üzerinden gençleri kentle ilgili süreçlere katmayı hedeflediği STEP projesinin tanıtımını Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) öğrenciler

EĞITIM 12.08.2017 08:36:44 0
MKÜ öğrencilerine  Step Green tanıtıldı

 

‘Gençlerin Çevre Sorunlarına Toplumsal ve Politik Katılım Platformu´ (STEP) projesini MKÜ Yaz Okulu öğrencileriyle paylaşan yetkililer, STEP GREEN´in Hatay´a olan katkısını anlattı. Çevre konularıyla ilgili fikirlerini dijital ortamda belirterek yerel yönetimlerin kararlarında söz sahibi olabileceği Step Green Projesi´nin tanıtımının sürdürüleceği belirtilen HBB´nin yazılı açıklamasında, Avrupa Birliği Horizon 2020 Projesi STEP GREEN platformunun Hatay ayağının tanıtımı için il geneli kurum ve topluluklarla bir araya gelinerek, şehrin gelişimini destekleme ve marka değer oluşturulması yolunda da çaba gösterildiği kaydedildi.

Tanıtımda, projede İspanya´dan 2, İtalya ve Yunanistan´dan birer belediyenin yer aldığı hatırlatılarak, bu proje ile ´yerel yönetimlerin karar verme süreçlerinde gençlerin söz sahibi olmaları sağlamak; Avrupa, Türkiye ve Hatay gençliğini STEP platformunda birleştirmek ve bu platformu Hatay´da bütün gençlerin kullanmasını teşvik´ etmenin de amaçlandığı kaydedildi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10449,36%-2,61
  • DOLAR

    41,27% 0,06
  • EURO

    48,61% 0,11
  • GRAM ALTIN

    4816,25% -0,13
  • Ç. ALTIN

    7802,34% 0,00