Tarih: 25.09.2023 18:07

Modifiye araçlar Belen’de buluşturdu

Facebook Twitter Linked-in

Araç Güzellik Yarışması, Ses Desibel Yarışması, Air Süspansiyon ve Basıklık yarışmalarında dereye giren yarışmacılara ödüllerini Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Belen AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Önder verdi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yeni etkinliklere desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Gül, “6 Şubat tarihinde yaşadığımız o büyük felaketin ardından hepimizin moral bulması enerji toplaması ve geçmişte yaşadığımız normal hataya dönmemiz için yapmış olduğumuz çalışmalardan biri olan, 1. Belen Modifiye Araç ve Motosiklet Festivali kapsamında yarışmalar yapıldı. Organizasyonda emeği geçen kardeşlerime ve siz kıymetli modifiye tutkunlarına katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapmak istediğiniz her etkinlikte, şahsım ve belediyemiz adına her türlü desteği vereceğime buradan söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz da katılımcılara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Belenimiz 6 Şubat depreminin yaralarını hızlıca sarmaya devam ediyor ve yapacağımız çok iş var. Belen Belediyemiz ve Başkanımız İbrahim Gül’e, böylesine büyük bir etkinliğe öncülük ettiği için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —