M.Öztürk, ASKP başkanı
Hatay Amatör Spor Küpleri Federasyonu, yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi. Antakya´daki Hatay ASKF binasında yapılan kongrede divan, Müfit Tatlı, Hamzi Atahan, Kerem Yılmaz ve Zafer Koç´tan oluşurken, tek liste ile g idilen se?
Antakya/SES
Buna göre Mehmet Öztürk başkanlığındaki Hatay ASKF´nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Abdulhalik Görün (genel sekreter), Ayhan Dik, Nevzat Gonca, Hayrettin Fırıncıoğulları, Mustafa Bayraktar, Nihat Topal, Kemal Kadıoğlu, Tahsin Yırtıcı, Muhammet Tok, Recep Önal.
YEDEK ÜYELERİ: Cemil Güleryüz, Ahmet Davut, Sonay Ateş, Ali Aksu, Yusuf Talipoğlu, Kerem Yılmaz, Mustafa Tanrıseven, Enver Aşar, Uğur Talipoğlu, Mehmet Çiçek ve Ahmet Güvercin. denetleme kurulu üyeliklerine Süleyman Çiçekli, Mithat Günay ile Nizamettin Karaali getirilirken, oyun kurulu üyeleri ise Semih Gözel, Mehmet Afsal, Mehmet Hamurcu, Osman Şevket Özdemir, Ali Yıldız, Mehmet Güler, Şerifkallioğulları, Hamzi Atahan ve Necat Miçooğulları´ndan oluştu. Hatay ASKF gençlik kurulu üyeliklerine Fahri Serdar Özal, Nevzat Danacı, Uğur Karabulut, Mehmet Turunç, Sabahattin Aslan, Canan Karaciğer ve Yusuf Yatkın seçilirken, disiplin kurulu üyeliklerine Zafir Koç, Müntecep Köybaşı ve Sadullah Ergin getirildi. Üst kuruluş olan TASKK´nun delegeliklerine ise Abdulhalik Görün, Nevzat Gonca, Ayhan Dik, Nihat Topal, Kemal Kadıoğlu, Süleyman Çiçekli, Zafir Koç, Recep Önal, Cafer Geyik, Mustafa Bayraktar, Hayreddin Fırıncıoğulları, Ahmet Güvercin ile Hamzi Atahan seçildi.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15923,58%-1,25
-
DOLAR
44,37% 0,06
-
EURO
51,36% 0,10
-
GRAM ALTIN
6344,74% -1,22
-
Ç. ALTIN
10600,10% -3,21




