Muhtarlar, kentin sorunlarını anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın muhtarlarımıza yönelik yaptığı rutin toplantılar ve İçişleri Bakanlığı´nın talimatları doğrultusunda il ve ilçelerde düzenlenen ´Muhtarlarla Buluşma Toplantısı´, İskenderun´da sürüyor.

8.11.2017 10:37:54 0
Muhtarlar, kentin sorunlarını anlattı

 

skenderun Maliye Sarayı Toplantı Salonunda yapılan muhtarlarla buluşma toplantısı, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında yapıldı. Toplantıya, İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürvekili Çağrı Avcı, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Hatay Büyükşehir Belediyesi temsilcisi ve İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy da katıldı.
Toplantıda konuşan kaymakam Soytürk, vatandaşların daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasını sağlamak amacıyla asayiş, huzur başta olmak üzere, eğitim, sağlık, kültür, ulaşım, toplumsal kalkınma, nüfus ve vatandaşlık işlemleri gibi konularda istişarede bulunulmasının amaçlandığını belirtti. Toplantıda, mahalle muhtarları ilçede yaşanan elektrik, yol yapımı, Suriyelilerin işlemleri, trafik sorunu gibi konuları dile getirdi ve bunlara çözüm bulunmasını istedi. İskenderun kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, muhtarların istek ve önerilerini dinleyen kaymakam Soytürk, gündeme getirilen sorun ve eksikliklerin ilgili kurum yetkililerince not alınıp, takip edilerek çözüme kavuşturulması yönünde talimat verdi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10728,60%0,28
  • DOLAR

    42,35% 0,06
  • EURO

    49,11% 0,14
  • GRAM ALTIN

    5575,45% 0,67
  • Ç. ALTIN

    9215,88% 0,00