Muhtarlar, ´sorun raporu´ hazırlayacak

Kaymakam Soytürk, İlçedeki mahalle muhtarlarından sorumluluk alanı dâhilindeki sorun ve ihtiyaçların, rapor halinde iletilmesini istedi.

İSKENDERUN 5.02.2018 09:16:25 0
Muhtarlar, ´sorun raporu´ hazırlayacak

Cumhurbaşkanının muhtarlara yönelik yaptığı rutin toplantılar ve İçişleri Bakanlığı´nın talimatı doğrultusunda kentlerde düzenlenen Muhtarlarla Buluşma Toplantısı, İskenderun´da yapıldı. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığındaki toplantıda, kentteki sorun ve ihtiyaçlar görüşüldü.

Kentte özel eitim veren Yükseliş Okullarında, okulun kurucusu Nuri Üysen´in ev sahipliğindeki muhtarlar toplantısına, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanıvekili Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ferit Hammutoğlu, Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Gülen Ayin Selçuk, Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak ve Enerjisa İşletme Müdürü Mehmet Ali Tunç da katıldı. Yemekli toplantıda konuşan Kaymakam Soytürk, İlçedeki mahalle muhtarlarından sorumluluk alanı dâhilindeki sorun ve ihtiyaçların tespit edilerek, rapor halinde düzenlenmesini istedi. Kaymakam Soytürk ve mahalle muhtarlarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Üysen de katılanlara teşekkür etti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    11108,11%1,33
  • DOLAR

    40,92% 0,07
  • EURO

    47,77% 0,25
  • GRAM ALTIN

    4390,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    7062,33% 0,14