Tarih: 30.08.2019 10:05

Muhtarların HATSU ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

 HATSU Genel Müdürü Çaparali, Belen, Antakya, defne, Yayladağı, Samandağ ve Kırıkhan´da görev yapan bazı muhtarlarını ağırladı.
HATSU´dan yapılan açıklamaya göre, içme suyu ve kanalizasyon altyapısına yönelik konuların istişare edildiği ziyarete Antakya´nın Bitiren Mahalle Muhtarı Halit Polat, Samandağ´ın Tomruksuyu Mahalle Muhtarı Feray İncir, Belen´in Bakras Mahalle Muhtarı Ali Şirin ve Kömürçukuru Mahalle Muhtarı Servet Kurt ve Kırıkhan´ın Menderes Mahalle Muhtarı Murat Başaran katıldı. Ziyarete gelen muhtarlara Hatay´ın 15 ilçesinde yapılan yatırımlar ve hazırlanan projeler hakkında bilgi veren Çaparali, hizmet götürme noktasında muhtarları dikkate alarak koordineli şekilde çalıştıklarını ve hizmette her düşünceye önem verdiklerini ifade etti.
Ayrıca, Defne´nin Orhanlı Mahalle Muhtarı Cemil Günbatmaz ve Yayladağı´nın Yukarıokçular Mahalle Muhtarı İsmail Kaymakçı da Çaparali´yi ziyaret ederek, içme suyu ve altyapı ile ilgili konular istişarede bulundu. Ziyarette, Hatay´daki tüm muhtarla koordineli şekilde çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Çaparali, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve hemşehrileri dikkate alarak altyapı çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —