Muhtarların HBB ziyareti

Muhtarların HBB ziyareti

Antakya´da görev yapan muhtarlar, Muhtarlar Günü kapsamında Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanvekili Selim Matkap´ı ziyaret etti.

 

Antakya/SES
Muhtarların ziyaretine HBB Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kilisli ve HBB Muhtarlık Dairesi Başkanı Durmuş Yıldırım, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü de katıldı. Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarları her zaman çözüm ortağı olarak gördüklerini ifade eden Matkap, HBB´den yapılan açıklamaya göre “Attığımız adımların ve hayata geçirdiğimiz çalışmaların temelinde her zaman Hatay halkı oldu. Vatandaşlar ve onların sesi olan muhtarlarıdan gelen talep ve önerileri daima dikkate aldık' dedi ve ziyarete teşekkür edererek, muhtarların gününü kutladı.

Gülcü: Gün, Cumhurbaşkanın armağanı
Akdeniz Muhtarlar Federasyonu ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve muhtarheyeti Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci´i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Antakya Muhtarlar Derneği Başkanı Semir Yoğurtçu, 'Cumhurbaşkanımızın bizlere armağan ettiği dört yıldır kutladığımız Muhtarlar Günü nedeniyle bizler için hazırlamış olduğunuz programdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizlere ailecek katılma ortamı yaratarak birlikte olma imkanı sunduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kimyeci de '19 Ekim 2015 tarihinde Cumhurbaşkanımız Türkiye´de ilk kez muhtarlar günü olarak bu tarihin kutlanmasını uygun gördü. Ve o tarihten itibaren her yıl 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak kutlanmakta. Tabi muhtarlık müessesesi çok önemli. Seçilmiş ve doğrudan halkla temas eden, devletimizi bu bağlamda temsil eden bir makamı işaret ediyor. Dolayısıyla muhtarlık makamı çok kutsal bir makam. Hem devletimizin bekası, hem de yerel hizmetlerimizin yapılmasında, milletimizle hem hükümet nezdinde, genel idare nezdinde hem de yerel yönetimler olarak iki aşamada bir görev üstlenmiş oluyorsunuz. Antakya´da 95 mahallede 370 bin 485 vatandaşa 700 kilometrekarelik geniş bir alanda beraberce hizmet vermiş oluyoruz. Milletimizle yerel yönetimlerin ulaşmasında katkı ve desteklerinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyom' diye konuştu.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9514,01%-1,6
  • DOLAR

    38,88% 0,11
  • EURO

    44,13% 0,61
  • GRAM ALTIN

    4146,39% 0,92
  • Ç. ALTIN

    6626,03% 0,00