Muhtarların HBB ziyareti

Altınözü´ndeki bazı mahalle muhtarları, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazearslan´ı ziyaret etti.

GÜNCEL 13.09.2019 09:50:31 0
Muhtarların HBB ziyareti

Antakya/SES

 HBB´den yapılan açıklamaya göre ziyarete, Altınözü´nün Fatikli Mahallesi muhtarı Mehmet İsaoğulları, Yenişehir Mahallesi muhtarı Ahmet Avcı, Tokaçlı Mahallesi muhtarı Züher Davul, Babatorun Mahallesi muhtarı Ahmet Özer, Ziyaret Mahallesi muhtarı Muayyed Karadeniz, Yarseli Mahallesi muhtarı Şemsettin Korkmaz ve Mayadalı Mahallesi muhtarı Mustafa Bozdoğan katıldı.
Açıklamada, ziyarete katılan muhtarlarla sohbet eden ve Hatay´ın 15 ilçesisinde yapılan yatırımlar ve hazırlanan projeler hakkında bilgiler veren Tazearslan, mahallelerdeki altyapı ve üst yapı eksikleri ile problemlerini kısa sürede tespit edip çözüme ulaştırmak için ildeki muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini ifade etti.

Muhtarların HATSU ziyareti
Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali de Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel ile Yeşilpınar, Aknehir, Karşıyaka, Toygarlı, Harbiye, Sinanlı, Dursunlu, Samankaya, Değirmenyolu, Gümüşgöze, Meydancık, Güneysöğüt, Büyükçat, Özbek, Tavla ve Orhanlı Mahallesi muhtarlarını ağırlayarak, istişarede bulundu. HATSU´dan yapılan açıklamaya göre Çaparali, muhtarların toplumda önemli yer teşkil ettiğini ve devlet ile halk arasında köprü görevi gördüğünü belirtti. Açıklamaya göre Çaparali, hizmet götürme noktasında muhtarları dikkate alarak koordineli şekilde çalıştıklarını ve hizmet hususunda her düşünceye önem verdiklerini de ifade etti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10143,22%-0,64
  • DOLAR

    41,95% 0,13
  • EURO

    48,98% 0,16
  • GRAM ALTIN

    5748,81% 0,39
  • Ç. ALTIN

    9784,76% 0,00