Muhtarların ´teşekkür ziyareti´

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle ayrımı yapmadan kentin her köşesine eşit şekilde hizmet götürdüklerini belirtti.

İSKENDERUN 15.01.2018 17:57:15 0
Muhtarların ´teşekkür ziyareti´

İskenderun´un Modernler, Sakarya, Yunus Emre, Suçıkağı ve Akçay mahallesi muhtarlarını makamında kabul eden Dingil, mahallelere yapılan çalışmalarla ilgil sohbet etti. Muhtarların görüş ve düşüncelerine önem verdiklerini ifade eden Dingil, 'Muhtarlarımızın ziyaretleri bizleri son derece memnun etmiştir. Ekiplerimiz kentin birçok noktasında aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar ile sürekli mahalle muhtarlarımız ile görüş alışverişinde bulunuyoruz. Şehrimizi geleceğe taşımak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu. 

İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, mahallelerine yapılan hizmetler için Dingil´e teşkkür eden muhtarlar da şunları söyledi: 'Başkanımıza ve belediye çalışanlarına mahallelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Mahallelerimizde ihtiyaç olan kaldırımlar yollar yenileniyor. Başkanımızı ziyaret ederek halka hizmet noktasında istişarelerde bulunduk. Başkanımız bizleri sürekli ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor. Bizler de var olan ihtiyaçları ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri başkana iletiyoruz.'


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00