Tarih: 22.04.2023 22:11

Mullaoğlu'ndan Atatürk'ün 3 emaneti hatırlatması

Facebook Twitter Linked-in

Deprem nedeniyle kent dışına giden seçmenlerin gelişiyle ilgili çalışmalar hakkında da bilgi veren milletvekili adayı Av. Servet Mullaoğlu, Arsuz’da yürüttüğü seçim çalışmasında Atatürk’ün emanetlerine sahip çıkılması çağrısında bulundu. 14 Mayıs’da Hatay’da oy kullanılması gerektiğini vurgulayan Mullaoğlu, Atatürk’ün üç emanetinin cumhuriyet, CHP ve Hatay olduğunu belirtti.

İktidarı kimlik siyaseti yapmakla eleştiren Mullaoğlu, millet ittifakı olarak kardeşlik siyaseti yaparak kimlik siyasetinin yaratacağı olumsuz etkileri gidermeyi amaçladıklarını da kaydetti.

Arsuz’a bağlı Höyük, Madenli, Konarlı, Övündük, Nardüzü, Şarkonak mahalleleri  ile EXPO Çadırkentte CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin ve partililerin katıldığı ziyaretleri değerlendiren Av. Mullaoğlu, “Deprem sonrası yaşanan sorunların tamamını ortadan kaldıracak çözüm önerilerimizi paylaştık. 14 Mayıs'ta görevi devraldıktan sonra halkımız için tüm imkanları seferber edeceğiz. Göreve gelmemizle birlikte bu zorlu günlerin hızla geçeceğine inanıyorum. İnanıyoruz ki tüm sorunların üstesinden gelerek herkesin kendi evinde huzurla yaşadığı o eski günlerimize döneceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —