Mutluluk Vagonu depremzede çocuklarla buluştu

Üniversite öğrencileri ile çeşitli meslek gruplarından gönüllülerin oluşturduğu Mutluluk Vagonu Hatay’da depremzede çocuklarla bir araya geldi.

HATAY 26.06.2023 15:34:00 0
Mutluluk Vagonu depremzede çocuklarla buluştu

Türkiye’nin birçok ilinden gönüllünün katılımıyla oluşan Mutluluk Vagonu topluluğu, deprem bölgesindeki ikinci durağı Hatay oldu.

Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Gümüşgöze İlkokulu avlusunda kurulu olan konteyner kentteki depremzede çocuklarla buluşan Mutluluk Vagonu gönüllüleri, çeşitli etkinliklerle çocukların yüzünde tebessüm oluşturdu.  Çeşitli yaş gruplarından çocukların katıldığı etkinlikte boyama kitapları ile oyuncak dağıtıldı.

Gönüllülerle çeşitli oyunlar oynayan minikler, bir nebze de olsa felaketi unutarak doyasıya eğlendi. Yaşanan deprem felaketinin boyutunu şehri gördükten sonra daha iyi anladıklarını belirterek bundan sonra bölgedeki çocuklarla daha fazla buluşacaklarını belirten Mutluluk Vagonu kurucularından Veysel Tok, amaçlarının felaketten etkilenen miniklere güzel dakikalar yaşatmak olduğunu aktardı.

Gümüşgöze ’deki programın ardından Antakya Expo Alanında bulunan konteyner ketteki çocuklarla da buluşan Mutluluk Vagonu Gönüllüleri, burada da müzik eşliğinle çeşitli danslarla minikleri coşturdu. 

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

  • BIST 100

    16933,78%-0,48
  • DOLAR

    43,86% 0,06
  • EURO

    51,74% 0,05
  • GRAM ALTIN

    7288,66% -1,23
  • Ç. ALTIN

    11884,62% 0,01