Mutluluklarını paylaştılar

İskenderun Savaş Mahallesi Muhtarı Meral Kireççi´nin oğlu Ali Fırat Gürlek, Gülçin ve Mehmet Sadıkoğlu´nun kızları Sinem ile yaşamını birleştirdi.

20.09.2017 10:48:27 0
Mutluluklarını paylaştılar

 

Hatay Büyükşehir Belediyesinde inşaat mühendisi olarak görev yapan damat Ali Fırat ile gelin Sinem´in düğün töreni, açık havada yapıldı. Çiftin nikahını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş kıydı. Savaş, evlilik cüzdanını gelin ve damada teslim etti.
Muhtar Meral Kireççi, oğlunun düğününde konuklarla yakından ilgilenirken, düğüne Hatay eski Milletvekilleri Aziz Yazar, Refik Eryılmaz ile sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı. Düğün pastasını birlikte kesen gelin Sirel ve damat Ali Fırat, mutluluğunu müzik eşliğinde oynayan dostlarıyla paylaştı.

Anahtar Kelimeler: Mutluluklarını paylaştılar

Mahkeme 'keşif istedi'

Hatay'ın yeniden yapılanması masaya yatırıldı

Bakanlıkta Suriye'deki Aleviler görüşüldü

Antakya'da kuş gribi

Ekmek 12,5 lira

MCG Tower davası 25 Haziran'a ertelendi

Meclis, 'fahri hemşerilik' vermedi

Bakanlar 6 Şubat anmasındaydı

Mehmet Tekin anıldı

Psikososyal destek merkezi Karaağaç'ta açıldı

SHD: Önlenebilir her ölüm sosyal cinayettir

Özel'le vali polemiği

Özel, 'sandık' istedi

Hatayspor, kaptan Erce'yle yolunu ayırdı

Yıkılan hastanede ölen 91 kişi anıldı

  • BIST 100

    9379,83%-1,10
  • DOLAR

    38,00% 0,08
  • EURO

    41,61% 0,05
  • GRAM ALTIN

    3641,18% -1,82
  • Ç. ALTIN

    6129,23% 0,00