Tarih: 21.10.2020 10:40

Nazilli´ye 4-0 yenildi

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

FK´nin teknik direktörü Ali Beykoz da görevinden istifa etti.
Payas Stadında oynanan ve hakemler Adem Sarıtaş, Serdar Soydan ile Muhammet Mahmut Deliazı´nın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında takımların yaptığı ataklardan sonuç çıkmayınca, ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Nazilli Belediye Spor, saha üstünlüğünü skora çevirdi. maçın 64 ve 78. dakikalarda Murat Can Bölükbaşı, 72. dakikada Aytaç Deniz ve 89. dakikada Polat Güren´in attığı gollerle Nazilli Belediye Spor, İskenderun Futbol Kulübünü 4-0 mağlup ederek, ligdeki puanını 9´a yükseltti. İskenderun Futbol Kulübü´nün ise 7 puanı bulunuyor.

Teknik direktör Beykoz, istifa etti.
İskenderun FK Teknik Direktörü Ali Beykoz, görevinden istifa etti. Beykoz´un istifa açıklaması şöyle: 'Sezon başında anlaştığım İskenderunspor FK ile yolumu ayırma kararını aldım. Levent Abinin (Levent Yılmaz) ısrarı ile Nazilli maçına sonuç ne olursa olsun son kere çıkım. Süreçte içerde Covid 19´dan dolayı oynayamadığımız bir maçımızın eksik olan Ağrıspor maçını kazandığımız takdirde liderin 1 puan gerisinde, ikinci sırada olacağız. Şu anda da çok iyi durumdayız. 30 kişilik kadromda ne sakat ne cezalı var. Ayrılma kararı tamamen kendi tasarrufumdur.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —