Nehir, görevine başladı

Geçtiğimiz günlerde yumruklu saldırı üzerine rapor alıp, izinli olan Samandağ Belediye Başkanı Mithat nehir, görevine başladı.

GÜNCEL 29.06.2018 10:56:19 0
Nehir, görevine başladı

Samandağ/SES

Belediye binasında başkan yardımcıları, müdürler ve belediye personeli tarafından karşılanan Nehir, 'Kamu hizmetini icra eden yöneticiler, kişilerin değil halkın menfaatlerini ön planda tutarak hizmetlerini kamuya mal etmekle yükümlüdür. Bizler görevimizi icra ederken kamu menfaati yerine kişisel çıkarlarını ön planda tutan bazı insanların hedefi haline gelebiliyoruz. Medeni insanlar öfkelerini kontrol ederek, insanca dertlerini anlatmalıdır. Bu çirkin saldırıyı yapan şahsı tanımıyorum. Daha önce hiç karşılaşmadım. İnşallah bir daha böyle bi olay yaşanmaz. Toplumun, sizlerin, bu işe karşı duruş sergileyen insanların bu saldırıya karşı verdiği refleks değerlidir. Çünkü hepimizin başına gelebilecek bir hadisedir. O risk hepimiz için geçerlidir. Bugün bana, yarın başkasına, size, başka birilerine olabilir. Bu tür medeni olmayan, haklı da olmayan haince yöntemlere yeniden tevessül edilmesine fırsat vermemek adına bu karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum' dedi.
Samandağ Belediye Başkanvekili Meltem Ahraz Nural da ”Belediye başkanımıza yapılan hain saldırıyı, saldırganı, azmettiricileri kınıyoruz. Hatay´ın ve ülkemizin yüzakı siyasetçilerinden biri olan, dürüstlüğü, efendiliği, çalışkanlığıyla her zaman gurur duyduğumuz başkanımıza yapılan çirkin saldırı hepimize yapılmıştır. Halkın iradesine karşı yapılmıştır. Bu saldırılar başkanımızı ve bizleri yıldıramayacaktır. Kamu görevimizi başkanımızın önderliğinde yerine getirerek, halkımızdan aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her daim başkanımızın yanındayız' dedi .


Anahtar Kelimeler: mithat nehir

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10267,09%-0,10
  • DOLAR

    32,29% -0,12
  • EURO

    34,83% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2414,46% 0,89
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,21