Tarih: 14.12.2019 09:27

Nişrin ve Efsane, liderliğini korudu

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları farklı kent ve sahalarda oynanan karşılaşmalarla devam ediyor. Hatay´da amatör maçlar, bol gollü geçmeye devam ediyor.

Nişrin, Karaağaç´ı yenip, liderliğini sürdürdü
Hatay Süper Amatör Liginde lider bulunan Nişrin Spor, Arsuz Karaağaç Spor´u 3-2´lik skorla yendi. Antakya Nazık Koka Sahasında oynanan karşılaşmadan galip ayrılan Nişrin Spor, ligdeki puanını 32´ye yükseltti ve liderliğini korudu. Karaağaç Spor ise 27 puanda kaldı.

Efsane, 6-2 yendi
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubu lideri olan İskenderun Efsane Spor da Nardüzü Gençlik Spor´u 6-2 mağlup ederek, liderliğini sürdürdü. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Deniz Kükrek, Hakan Özpınar ile Oğuzhan Işık´ın yönettiği karşılaşmada Efsane Spor´un gollerini Seymen Katırancı (3), Buğra Azak (2) ve Burak Kurt atttı. Nardüzü Gençlik Spor´un gollerini ise Volkan Şanlı ile Cemali Öncü kaydetti. Bu sonuçla İskenderun Efsane Spor, ligdeki puanını 24´e çıkartırken, Nardüzü Gençlik Spor´ 12 puanda kaldı.

Asaş: 3-Bekbele: 2
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Asaş Spor ise Bekbele Gençlik Spor´u 3-2´lik skorla mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahada oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Mehmet Gümüş, Hasan Doğru ile Mustafa Hafız´ın yönettiği karşılaşmada, Asaş Spor´un gollerini Bilal Dönmez, Veysi Aslan ile İsmail İsmail attı. Bekbele Gençlik Spor´un gollerini ise Mehmet Can Kınalı ile Mikail Karaman kaydetti. Bu sonuçla Asaş Spor, ligdeki puanını 20´ye yükseltirken, Bekbele Gençlik Spor 7 puanda kaldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —