Nurullah Er´in baba acısı

İSDEMİR Çalışan ve Emekliler Derneği (İSÇEİD) Başkanı ve gazetemiz yazarlarından Nurullah Er, babası Hacı Er´i kaybetti.

GÜNCEL 29.04.2021 16:22:49 0
Nurullah Er´in baba acısı

Kahramanmaraş´ın Andırın ilçesinde yaşayan Hacı Erin (98) yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitirmesi üzerine dün düzenlenen törenle Tokmaklı Mahallesi Mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı. 

8 çocuk babası olan Er´in, Anadolu köylüsü olarak yaşamını çiftçilik ve hayvancılıkla sürdürdüğünü anlatan Nurullah Er, b abası Hacı Er´in, ülkemizdeki yaş ortalamasına göre birçok kişiye göre daha uzun yaşadığını belirtti.

Nurullah Er, 'Bana göre babamın ülke ortalamasına göre daha uzun yaşamasının nedeni, yaşamının sevgiye bağlı olmasıdır. Oldukça hoş görülü ve iyi niyetli biriydi. Bunun yanında doğal ortamda yaşaması da bunda etkili olduğunu düşünüyorum. Yaşamı boyunca tarım ve havancılıkla uğraştı. O yaşamdan hiç kopmadı. Tükettiği birçok ürünü kendisi yetiştiriyordu ya da komşusunun yetiştirdiğini tüketiyordu. Babasından kalma iki köyde yaşamını sürdürüyordu. Yaz aylarında yayla olarak Arıovası köyünde, kış aylarında da Beşbucak köyü ile Tokmaklı mahallesinde yaşam sürüyordu' değerlendirmesini yaptı.

Anahtar Kelimeler: Nurullah baba acısı

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00