Odalara ´iade-i ziyaret´

Hatay Valisi Erdal Ata, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliğine (HESOB) ayrı ayrı iade-i ziyarette bulundu.

GÜNCEL 3.09.2018 09:44:51 0
Odalara ´iade-i ziyaret´

Antakya/SES

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve yönetimini ziyaret eden vali Ata, geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerde güven tazeleyen yönetimi kutladı ve başarı dileğinde bulundu. Ata, Hatay´ın ticaret ve sanayisi açısına yaptığı katkılardan dolayı da oda yönetimine teşekkür etti. ATSO Başkanı Çinçin de vali Ata´nın ziyaretinden onur duyduklarını ifade ederek, il ve bölgemizde sosyo-ekonomik anlamda kalkınmaya öncü olmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti.
HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve yönetimini de ziyaret eden vali Erdal Ata, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle güven tazeleyen oda yönetimine ´hayırlı olsun´ dileğini iletti. Esnaf ve sanatkarlarn sorunlarının dile getirilmesi ve çözümünde HESOB´un sorumluluklar üstlendiğini belirten vali Ata, esnaflığın ilin sosyal ve kültürel hayatının da ayrılmaz bir parçası olduğunu, esnaf ile birlikte kentin ekonomik, sosyal yönden kalkınması hususunda odaya sorumluluk düştüğünü söyledi. HESOB Başkanı Teksöz ise vali Ata´nın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını, ilin kalkınmasıda gereken her türlü çabayı göstereceklerini belirtti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00