OGM'den ahşap bina teşvik projesi

Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda; Üniversiteler işbirliği ile yürütülen Enerji Verimli Düşük Maliyetli Ahşap Binaların Teşvik Edilmesi Projesi, Hatay'da gerçekleştirilen toplantı ile tanıtıldı.

EKONOMI 19.07.2024 16:17:00 0
OGM

​​İskenderun/SES

Orman Genel Müdürlüğü İnşaat ve İkmal Dairesi Başkanı  İrfan Filik, yapımı tamamlanarak kullanıma açılan Hassa Orman İşletme Şefliği İdari Binası ve Lojmanları ile yapımı devam eden Orman Bölge Müdürlüğü, İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü ve Arsuz Orman İşletme Şefliği İdari Binası ve Lojmanları yerinde incelendi.

Orman Bölge Müdürü Salim Karabulut'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İnşaat ve İkmal Dairesi Başkanı İrfan Filik, Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı Uzmanı  Mustafa Şahiner, üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları ile STK temsilcileri katıldı.

Toplantının ardından Orman Genel Müdürlüğü İnşaat ve İkmal Dairesi Başkanı Sayın İrfan Filik, 3 ilçede inşa edilen lojman ve idari yapıları da inceledi, yapım ekiplerinden bilgi aldı.

Toplantıya ilişkin Hatay Orman Bölge Müdürlüğü'nden yaplan yazılı bilgilendirmede, "Enerji verimli düşük maliyetli ahşap yapıların tanıtımı ile deprem bölgesinde Orman Genel Müdürlüğümüz tarafından yaptırılan ahşap yapıları yerinde incelendi. Yapımı tamamlanarak kullanıma açılan Hassa Orman İşletme Şefliği İdari Binası ve Lojmanları ile yapımı devam eden Orman Bölge Müdürlüğü, İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü ve Arsuz Orman İşletme Şefliği İdari Binası ve Lojmanları yerinde incelendi. Türkiye'de Düşük Maliyetli Enerji Verimli Ahşap Binaların Teşvik Edilmesi kapsamında yapımı devam eden ve yapılacak ahşap yapıların tasarımı, kontrolü konuları ile deprem bölgesinde yapılan binaların yerinde görülmesi hakkında arazi çalışması ve toplantılar gerçekleştirildi" denildi.


Anahtar Kelimeler: ' ahşap teşvik projesi

İki ayrı plan da iptal edildi

"Bölgede her şey baskılanmış durumda"

Depremzedeye 'borçlanma yapın' duyurusu

Gastronomievi'nde 400 çeşit yemekle

Kaşıkçı'dan tek soruluk önerge

720 taksiciye HBB desteği

CHP'li Özçağdaş'tan 'eğitim ziyareti'

Yolbulan Metal grevi 49. gününde

Merkez Bankası, Numune'ye taşınacak

Orman yangını 16 saatte kontrol altına alındı

Başkan Dönmez: Cebike bölgesi 'yeni İskenderun olacak'

İşverenden yeni teklif yok

Instagram'a erişim engeli

Mali müşavirler, Ankara'da miting düzenledi: Muhasebe mesleği büyük tehdit altında

Deniz kentinde tuvalet ve duş sorunu

  • BIST 100

    9771,16%-1,67
  • DOLAR

    33,97% 0,11
  • EURO

    37,62% -0,39
  • GRAM ALTIN

    2725,00% -0,77
  • Ç. ALTIN

    4472,67% 0,18