Öğrenci platformunun kültür ziyareti

Öğrenci platformunun kültür ziyareti

AIESEC Uluslararası Öğrenci Platformu değişim programındaki üniversite öğrencileri, 'Keşfetmenin ruhu' adyı proje kapsamında İskenderun´da Down Cafe´de down sendromlu çocuklarla buluştu; okul ziyaretinde bulundu.

Nesrin Geyik/İskenderun

AIESEC Uluslararası Öğrenci Platformu değişim programı öğrencileri, Down Cafe ziyaretinde, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil tarafından karşıldı. Dingil, ziyarette, AIESEC öğrencilerine İskenderun ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi de verdi. Dingil, 'Birçok yabancı ülkeden kentimize gelen üniversite öğrencilerini kentimizde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Konuklarımıza kentin doğal güzellikleri, sosyal ve kültürel yapıları hakkında bilgiler verdik. Üniversite öğrencileri Down Cafede Down Sendromlu çocuklarımız ile yakından ilgilendi. Belediye olarak bu tür projelere ev sahipliği yapma her zaman hazırız” değerlendirmesinde bulundu. +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil de AIESEC projesindeki üniversite öğrencilerine derneğin çalışmaları ile Down Cafe´de yapılan eğitim ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. AIESEC Öğrenci topluluğu koordinatörü ve Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi İrem Özyaşar ise, ”Proje kapsamında İskenderun´a gelenlerinhepsi üniversitesi öğrencisi. Aramızda Mısır, Cezayir, Çin, Endenozaya, Ürdün, Pakistan, Tunus ve Hindistan´dan arkadaşlarımız var. Kültürlerin kaynaşmasını amaçlayan proje altı hafta sürecek' değerlendirmesinde bulundu. AIESEC Öğrenci topluluğu, ziyarette down sendromlu çocuklarla ilgilendi ve müzik eşliğinde onlarla birlikte oylun oynayıp, eğlendi.

Okul ziyare de yaptılar
AIESEC Uluslararası Öğrenci Platformu öğrenci değişim programıyla Türkiye´ye gelen yabancı öğrenciler, İskenderun´da özel eğitim veren Yükseliş Koleji Bilim Kampüsünü ziyaret etti. AIESEC Uluslararası Öğrenci Platformu öğrenci değişim programına katılanlar okul ziyaretinde eğitimcilerden okul ve derslere ilişkin bilgi de aldı.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9404,43%0,26
  • DOLAR

    38,00% 0,09
  • EURO

    41,66% 0,65
  • GRAM ALTIN

    3660,18% 0,53
  • Ç. ALTIN

    6048,57% 0,00