Tarih: 06.10.2022 10:07

Öğretmene 'cinsel mesaj' tutuklaması

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES
İskenderun'da özel eğitim veren bir kolejin rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmeni B.Y., okuldaki kız öğrencilere cinsel içerikli mesaj ve müstehcen fotoğraf gönderdiği iddiasıyla tutuklandı. 

Gazetemize ulaşan iddiaya göre, İskenderun'un Güzelçay mahallesinde eğitim veren bir özel kolejde yaşandı. Okulun rehberlik öğretmeni B.Y.'nin, aynı okulda eğitim alan birden çok kız öğrenciye, sosyal paylaşım aracı üzerinden cinsel içerikli mesaj ve müstehcen fotoğraf gönderdiği ortaya çıktı. Yazışmalardan birinin, başka bir öğretmen tarafından görülmesiyle ortaya çıktığı savunulan olayın ailelerce duyulması üzerine konunun savcılığa yansıtıldığı belirtildi. Öğretmen B.Y., öğrencilerin ifadesinin alınması sonrası dün akşam çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma açıldı.

Konunun İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğüne dün akşam saatlerinde yansıdığı gerekli yazışmaların ardından İskenderun Kaymakamlığının da bu sabah idari soruşturma açtığı öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —