Okula teknoloji sınıfı

İskenderun´da General Şükrü Kanadlı İlkokulu ve Ortaokulunda oluşturulan Bilim ve Teknoloji Sınıfının açılışı törenle yapıldı.

SPOR 12.11.2019 13:50:16 0
Okula teknoloji sınıfı

İskenderun/SES

 Sınıfın açılış kurdelesi İskenderun Kaymakamı İskender Yönden tarafından kesilirken, törene, belediye başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürvekili Ali Haytaz ile okul aile birliği yöneticileride katıldı. Kaymakam Yönden ve açılışa katılanlar bilim ve teknoloji sınıfındaki araç ve materyalleri incelendi.
General Şükrü Kanadlı İlkokulu ve Ortaokulunda kan bağışı etkinliği de düzenlendi. Kızılay İskenderun Şubesi işbirliğiyle düzenlenen kan bağışına, bilim ve teknoloji sınıfı açılışına katılanlar da katıldı. Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri´nin de bulunduğu etkinlikte konuşan kaymakam Yönden, kan bağışının geleceğe bağış olduğunu ifade etti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10890,83%-1,73
  • DOLAR

    41,68% 0,20
  • EURO

    48,96% 0,22
  • GRAM ALTIN

    5208,87% 1,00
  • Ç. ALTIN

    8581,54% 0,73