"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, önceliğinin tüm depremzedelerini konut sahibi yapmak olduğunu söyledi.

SİYASET 28.03.2024 16:34:00 0

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak" 

İskenderun/SES

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, önceliğinin tüm depremzedelerini konut sahibi yapmak olduğunu söyledi. 

İskenderun'un Cebike mahalesindeki TOKİ konutlarında oturan sakinlerle iftarda buluşan Öntürk’e, Cumhur İttifakı'nın İskenderun adayı Mehmet Dönmez de eşlik etti. Altyapı, su ve yol gibi çok ciddi sorunları 10 yıldır çözemeyen HBB yönetiminin halk tarafından görevine son verilmesine az bir süre kaldığını belirten Öntürk, sorunları da kısa sürede çözerek kenti düzlüğe çıkaracaklarını söyledi.

15 ilçenin tamamında önümüzdeki kış ayına kadar altyapı, su ve yol gibi üç büyük sorundan kurtaracaklarını anlatan Öntürk, "İskenderun’da Mehmet Dönmez'le, diğer ilçelerde de adaylarımızla birlikte, ayrım yapmadan 15 ilçeye eşit hizmet götürerek Hatay’ı ayağa kaldıracağız. Halkla el ele, gönül gönüle vererek hiçbir sorunun çözümsüz olmadığını ve Hatay’ın nasıl ayağa kaldırılacağını herkese göstereceğiz. Devletimiz hak sahiplerine konutlarını teslim ettikten sonra, biz de Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak konut üreteceğiz. Tek bir depremzede hemşehrimiz açta açıkta kalmayıncaya dek konut üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Öntürk, Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10871,08%0,16
  • DOLAR

    41,92% 0,16
  • EURO

    48,87% 0,08
  • GRAM ALTIN

    5335,41% -0,49
  • Ç. ALTIN

    8944,84% -1,95