Tarih: 17.07.2024 17:59

Öntürk, 'sözlerini başkanlarla gerçekleştirecek'

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kisecik Yerleşkesi’nde gerçekleşen toplantıda, ilçelerin ihtiyaçları doğrultusunda yapılan plan ve projeler değerlendirildi. 

“HBB’nin elinin değmediği tek bir metrekare yer kalmayacak”

Koordineli bir şekilde bölge gözetmeksizin eşit ve birlikte çalışma yapılacağı belirtilen toplantıda konuşan Öntürk, "Seçim süresince Hataylılara verdiği sözleri hayata geçirmek için hazırlandık. Şimdi hazırız! Hatay’ın her köşesinde ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Çünkü biz Hatay’da tüm ilçe belediyelerimizle birlikte takım ruhuyla çalışıyoruz” dedi. Açıklamaya göre toplantıda konuşan Öntürk, "HBB’nin elinin değmediği tek bir metrekare yer kalmayacak. Bunu ilçe belediyelerle beraber başaracağız. 'Biz yaptık oldu' mantığıyla hareket etmeyeceğiz. Söz verdiğimiz hiçbir projeyi unutmadık ve proje ekipleri çalışmalarını tamamlamak üzere. Hatay’ı bir bütün olarak ele aldık ve kurumlarla koordineli bir şekilde çalışarak tam olarak ihtiyacı karşılayacak çalışmaları yapacağız. Bir işi bir kez yapacağız ve tam yapacağız. Yapmış olmak için yapmayacağız. Hatay’ı yapboz tahtasına çeviren anlayış sona ermiştir" ifadesini belirtti. Öntürk, hayata dokunan projelerle vatandaşların yaşam kalitesini yükselteceklerini söyledi.

Bir yıllık acil eylem ve dört yıllık yatırım planına son şekli verildi

İlçe belediye başkanlarının 'acil taleplerini alarak' aksaklıklara hızlı müdahale ettiklerini anlatan HBB Başkanı Öntürk, ilk bir yıllık acil eylem planı ve sonraki dört yıllık yatırım planlamalarının son şeklini ilçe belediye başkanları ile verdiklerini belirtti. İlçelerde yapılacak çalışmalarda ilçe belediyeleriyle uyumlu bir şekilde ve onların taleplerini de gözeterek yapacaklarını ifade eden Öntürk, “Ben verdiğim sözlerin arkasındayım ve bunun yansımalarını yakın zamanda görecekseniz. Söz verdik başlıyoruz. Hatay’ı geleceğe taşıyoruz" açıklamasını yaptı.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —