Operatörlük ve boya badana kursu

Hatay Valiliği, Antakya Belediyesi işbirliği ve SODES desteğiyle Ahşap CNC Makine Operatörü Yetiştirme Projesi´nin hayata geçirilmesine dair protokol imzalandı.

HATAY 6.02.2018 10:03:15 0
Operatörlük ve boya badana kursu

 Hatay Valiliğinde düzenlenen protokol imza törenine Hatay Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu ve Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci katıldı.

Proje hakkında SODES temsilcilerince yapılan açıklamada, Antakya Belediyesi ve Hatay Valiliği işbirliği kapsamında SODES destekli olarak iki farklı kurs eğitimi verileceği belirtildi. Açıklamada, 'CNC Ahşap Operatörlüğü Kursu ve Boya Badana kurslarının düzenlenecek. Her kurstan 50´şer kişi yararlanabilecek. 238 bin 656 lira destek de sağlanacak. Antakya Belediyesi de 30 bin 500 lira eş finansman katkısı sağlayacak ve toplam 270 bin lirabütçeli bir proje olacak. Kurslar, Antakya Belediyesi Makine İkmal Tesisi´nde bulunan ahşap üretim atölyesinde verilecek' ifadesine yer verildi.

´Kaynakları bu tür işlerde kullanmak önemli´
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, protokol imza töreninde konuşan Vali Yardımcısı Çakıroğlu, “Allah devletimize zeval vermesin. Devletimizin kaynaklarını böylesine önemli işlerde, doğru kullanmak, doğru yönlendirmek bizim işimiz. Eğer bunu başarabildiysek bize ne mutlu. Hatay´a, Antakya´ya hayırlı uğurlu olsun' dedi.

´Kalifiye istihdam sağlayacak´
Antakya Belediye Başkanı Kimyeci de şunları söyledi: 'Öncelikle Hatay Valiliği´ne yapmış oldu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sosyal sorumluluk projeleri ile şehrimizde hem işsizliği önlemek hem de kalifiye istihdam ortamı oluşturmak için verdiğiniz bu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.'


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62