Tarih: 26.09.2017 10:44

Otopark, ücretsiz kullanımda

Facebook Twitter Linked-in

Burak Milli/İskenderun

İskenderun´un Çay mahallesinde, 5 Temmuz Caddesi ile Raif Paşa Caddesinin kesiştiği noktada bulunan Balık Semt Pazarı üzerindeki Çokkatlı Otopark, otomobil sürücülerinin kullanımına ücretsiz olarak sunuldu. Otomobil sürücüleri, otoparkı kullanmaya başladı. Belediye, çok katlı otoparkta özel güvenlik de görevlendirdi.

Açık otopark kullanıma kapatıldı
İskenderun Belediyesinin sahilde, nikah salonu yanında geçtiğimiz yıllarda kullanıma açtığı ücretsiz açık otopark alanı ise girişe çekilen zincirle araçların park edilmesi engellendi. Bu uygulamanın bir haftadır sürdüğü öğrenildi. Kentteki bazı araç sürücüleri, kullanıma kapatılan açık otoparkın yeniden kullanıma açılmasının, şehir merkezindeki ana cadde ve sokaklarda yapılacak parkları azaltacağını, bunun da kent içi trafik akışını hızlandıracağını söyledi. Aynı sünücüler, İskenderun Belediyesine ´açık otopak kullanıma açılsın´ çağrısı yaptı.
Ücretsiz olarak İskenderun Belediyesi tarafından sürücülerin kullanıma açtığı çok katlı otopark, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi arasında dava konusu olması nedeniyle kimin kullanacağına yargı karar verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —