Öz Çelik İş, Değirmenci´yle devam ediyor

Öz Çelik İş Sendikası yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi. İki listeyle gidilen seçimde sonuç, ikinci turla belirlenirken yeni yönetim, eski başkan Yunus Demirmenci´nin ekibinden oluştu.

GÜNCEL 19.07.2022 15:01:18 0
Öz Çelik İş, Değirmenci´yle devam ediyor

İskenderun/SES


Ankara Green Park Otelde yapılan genel kurulda 260 delegeden 257´si oy kullandı. Mevcut başkan Yunus Değirmenci ile genel merkez yöneticisi Recep Akyel´in listelerinin yarıştığı genel kurulda, ilk turda Değirmeni 129 oy, Akyel de 120 oy aldı ve 8 oy geçersiz sayıldı. Bu sonuç üzerine tüzük gereği ikinci tur seçimlerine gidildi. İkini tur seçimlerinde Değirmenci 136 oy, Akyel de 120 oy alınca, Değirmencinin listesi sendikanan yeni yönetim kurulu olarak belirlendi ve göreve getirildi.
Seçim sonrası delege e salonda bulunan üyelere seslenen Değirmenci, 'Rakibimiz ´biz kazanacağız´ diyordu ama biz onu demiyoruz. Biz Hak-İş kazandı diyoruz. Öz Çelik İş kazandı diyoruz. Emekçi kazandı diyoruz. Yarından itibaren tüm üyelerimizi kucaklamak için yollara düşeceğiz. Hepsi bizim kardeşimiz. Oy verenler ile vermeyenler arasında hiçbir fark yok bizim için. Büyük bir sorumluluğu omuzlarımıza yüklediniz. Bu sorumluluğu birlikte taşıyacağız' dedi ve delegelere teşekkür etti.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10167,26%1,69
  • DOLAR

    40,04% 0,01
  • EURO

    46,90% -0,14
  • GRAM ALTIN

    4266,84% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6818,65% 0,10