Özel hastanelerden İTSO üyelerine indirimli sağlık hizmeti

İskenderun Gelişim Hastanesi, İskenderun Palmiye Hastanesi ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) arasında sağlık hizmeti sunumuna ilişkin protokol imzalandı.

SAĞLIK 16.06.2021 18:10:58
Özel hastanelerden İTSO üyelerine indirimli sağlık hizmeti

İTSO´da gerçekleşen protokol törenine; İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Ahraz, İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Emin Turhan, İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, Genel Sekreter Figen Gül Dönmez katıldı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını ifade eden Genel Müdür Ahmet Ahraz, Başhekim Uzm. Dr. Emin Turhan ve Başhekim Dr. Ömer Suha Caymaz, protokolün kurumlar için hayırlı olmasını dileyerek, sağlık alanında farkındalığı arttırmaya devam edeceklerini belirtti.

İTSO Başkan Levent Hakkı Yılmaz ise, iki hastanenin sağlayacağı indirimli sağlık hizmetinden dolayı, hastane yönetimine  teşekkür etti.

İmzalanan protokole göre;  İTSO üyeleri, eş ve çocukları, İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanesi´nde sunulan sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanacak.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15873,27%-1,56
  • DOLAR

    44,44% 0,27
  • EURO

    51,26% 0,12
  • GRAM ALTIN

    6262,70% 0,27
  • Ç. ALTIN

    10614,40% 0,00