Pac´dan geçen internet hattına alternatif güzergah

Pac Meydanına yapılan Battı-Çıktı projesi güzergahı üzerine denk gelen Türkcell Superonline Fiber internet hattı nedeniyle alternatif güzergahlar değerlendirildi.

17.07.2017 11:38:53 0
Pac´dan geçen internet hattına alternatif güzergah

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) tarafından İskenderun´da düzenlenen toplantıya HBB AYKOME Şube Müdürlüğü, Ulaşım Şube Müdürlüğü, Fen İşleri Yol Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri ve İskenderun Belediyesi Fen işleri yetkilileri de katıldı. Toplantıda, kentte yapılan altyapı çalışmalarının koordineli ve uyumlu olmasının yanı sıra vatandaşların yararı gözetilecek şekilde yürütülmesi adına hazırlanan projeler hakkında sunum eşliğinde görüşmeler yapıldı.
Türkcell Superonline Fiber internet hattı çalışmaları kapsamında Pac Meydanına yapılan Battı-Çıktı projesi güzergahı üzerine denk gelmesi ile alternatif güzergahlar geliştirmek adına bir araya gelen HBB yetkilileri ve kurum yetkilileri, yapılan keşifler ve görüşmeler sonrasında yeni yapılan asfalt alanlarının da zarar görmemesi adına farklı bir güzergah belirleyerek altyapı çalışmasının daha olumlu bir hal almasını sağladı.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00