Tarih: 10.08.2022 10:12

Parkta her sabah ücretsiz step

Facebook Twitter Linked-in

Samandağ/SES

Yaz tatilinde çocukların hem tatillerini verimli geçirmeleri hem de bedensel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Yaz Spor Kurslarında, voleybol, badminton, boks, kick boks, atletizm, basketbol branşları ile müzik sanatından keman kursu bulunuyor.
Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada, çocuk ve gençleri spora özendirerek daha sağlıklı bireylere yetiştirmek amacıyla kursların devam ettiği ifade edilerek, şunlara yer verildi: 'Çocukların tatillerini verimli geçirmeleri amacıyla başlattığımız yaz kurslarımız devam ediyor. Geleneksel hale getirdiğimiz yaz kurslarımıza vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi bizi memnun etti. 7 farklı branşta Samandağlı çocukların ücretsiz faydalandıkları, eğlenerek kendilerini geliştirebildikleri, sosyal aktivite ihtiyaçlarını giderebildikleri kurslarımızı sürdürüyoruz.'

Her sabah step eğitimi
Belediye açıklamasında, ayrıca her sabah parkta ücretsiz dspor derslerin verildiği de belirtildi. Açıklamada, 'Beden eğitimi öğretmeni tarafından her sabah Atatürk Sahil Parkında egzersiz ve step-aerobik dersleri devam ediyor. Vatandaşlara yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz' ifadesine yer verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —