Tarih: 23.06.2017 17:35

Partilileri iftarda buluşturdu

Facebook Twitter Linked-in

Gerçekleştirilen İftar Yemeğine AKP İskenderun İlçe Teşkilatında görev yapmış ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ile kadın ve gençlik kollarından isimler katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemekte konuşan Sultan Daban, Ramazan ayının ‘dayanışma ve yardımlaşmanın, cömertliğin, şefkat ve merhametin, ete, kemiğe büründüğünü belirtti.

Yemek Spor İlçe Müdürlüğü´nde
AKP´nin kuruluş tarihinden bu yana ilçe yönetiminde görev almış eski yöneticilerinin davet edildiği iftar yemeği İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü binasında verildi.

Parti çalışmalarını da güçlendirecek
Yemekte birlik, beraberlik mesajları verilirken, bunun gibi etkinliklerin partideki çalışmaları daha da anlamlandırdığı ve daha güçlü kıldığı belirtildi. Daban, iftar yemeğine katılan çok sayıdaki davetliye yönelik yaptığı konuşmada; “Dayanışma ve yardımlaşmanın, cömertliğin, şefkat ve merhametin, ete, kemiğe bürünmesinin gerçekleştiği, vedalaşmak üzere olduğumuz bu mübarek Ramazan ayında iftar yemeği davetine icabet edip katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Kırgınlığın, dargınlığın ve küskünlüklerin bittiği bu ayda ve bin aydan hayırlı bu mübarek gecede bir arada olmanın mutluluğu içindeyim” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —