Tarih: 09.01.2019 10:57

Payas Spor, hazırlığını sürdürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

TFF Spor Toto 3. Ligi 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor´un, ikinci yarısına yönelik hazırlıklarını Kemer´deki kamp çalışmalarıyla sürdürüyor. Payas Spor, takımın teknik direktörü Mehmet Seçkin yönetiminde yaptığı çalışmaları günde çift idmanla sürdürüyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde ikiidman yapan Payas Spor´da eski ve yeni futbolcuların uyum sağladığını da belirtildi.

Kampta hazırlık karşılaşması
TFF Spor Toto 3. Ligi 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor, Antalya kampında Antalya Kemer´da lig hazırlığını günde yaptığı çift antremanın yanı sıra özel hazırlık maçlarıyla da sürdürüyor. Hazırlık maçı oynamayı sürdüren Payas Spor, oynadığı son hazırlık karşılaşmasında Kemer Spor´u 3-2 mağlup etti.
Payas Spor, bugün de (09 Ocak Çarşamba) Brezilya 2. Ligi takımlarından Racha Sport Clup takımıyla özel karşılaşma yapacak.

Çolak: Transferler sürecek
Payas Spor Başkanı Osman Oğuzhan Çolak, 'Teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusuna transfer görüşmelerinin bir bölümünü tamamladık. Görüşmelerini sürdürdüğümüz diğer futbolcuların durumları da bu hafta içerisinde belirlenecek. Yapacağımız transferlerle Payas Spor´a daha iyi bir takım kurmayı amaçlıyoruz' açıklamasını yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —