Payas yenildi, FK berabere
TFF 3. Ligi
İskenderun/SES
TFF Misli.Com 3. Liginde mücadele eden Payas Spor, sahasında konuk ettiği Arnavukköy Belediye Spor´e 1-0 yenildi, İskenderun FK ise deplasmada tokat Spor ile 1-1 berabere kaldı.
Misli.Com 3. Ligi 1. Grubu takımlarından Payas, Payas Stadında oynanan ve hakemler Erdem Deimirtaş, Ahmet Oğuz Yılmaz ile Tansu Doğan Yılmaz´ın yönettiği karşılaşma Arnavutköy Belediye Spor´a 1-0 mağlup oldu.
Maçın 76. dakikasında Arnavutköy Spor´lu Mustafa Acun, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydederken, ilerleyen dakikalardaki ataklardan sonuç alınamayınca, maç bu korla sona erdi ve Payas Spor, sahasında 1-0 yenilerek, sahadan puansız ayrıldı. Karşılaşmanın 20. dakikasında ise Arnavutköy Belediye Spor kalecisi Mehmet Bayram, 18 yayı dışarısında topu elle tutması üzerine kırmızı kart cezalısı olarak saha dışında kaldı.
FK, deplasmanda berabere: 1-1
TFF Misli.Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden İskenderun Futbol Kulübü (FK) A.Ş.´de deplasmanda, Tokat Spor´la 1-1 berabere kaldı. Tokat Gaziosmanpaşa Stadında oynanan karşılaşmayı, hakemler Yusuf Adnan Kendirciler, Mehmet Özer ve Nihat Ökten yönetti. Karşılaşmanın ve Tokat Spor´un golünü 26. dakikada Enes Es atarken, İskenderun FK´nin golünü de 45+2. dakikada A. Buğrahan Tuncay kaydetti.
Payas´tan ´kiralama teşekkürü´
Öte yandan Payas Spor´da Basın Söcüsü Ferit Savaş, Hatay Spor´da forma giyen Mehmet Küçükdurmuş´u (26) 1 yıllık kiralanmasında verdiği destekten dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´a teşekkür etti. Mehmet Küçükdurmuş, iki hafta önce Payas Spor´a kiralanmıştı.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,36% 0,04
-
EURO
51,34% 0,07
-
GRAM ALTIN
6327,50% -1,49
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08




