Tarih: 30.09.2020 11:47

Payas yenildi, FK berabere

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

TFF Misli.Com 3. Liginde mücadele eden Payas Spor, sahasında konuk ettiği Arnavukköy Belediye Spor´e 1-0 yenildi, İskenderun FK ise deplasmada tokat Spor ile 1-1 berabere kaldı.
Misli.Com 3. Ligi 1. Grubu takımlarından Payas, Payas Stadında oynanan ve hakemler Erdem Deimirtaş, Ahmet Oğuz Yılmaz ile Tansu Doğan Yılmaz´ın yönettiği karşılaşma Arnavutköy Belediye Spor´a 1-0 mağlup oldu.
Maçın 76. dakikasında Arnavutköy Spor´lu Mustafa Acun, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydederken, ilerleyen dakikalardaki ataklardan sonuç alınamayınca, maç bu korla sona erdi ve Payas Spor, sahasında 1-0 yenilerek, sahadan puansız ayrıldı. Karşılaşmanın 20. dakikasında ise Arnavutköy Belediye Spor kalecisi Mehmet Bayram, 18 yayı dışarısında topu elle tutması üzerine kırmızı kart cezalısı olarak saha dışında kaldı.

FK, deplasmanda berabere: 1-1
TFF Misli.Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden İskenderun Futbol Kulübü (FK) A.Ş.´de deplasmanda, Tokat Spor´la 1-1 berabere kaldı. Tokat Gaziosmanpaşa Stadında oynanan karşılaşmayı, hakemler Yusuf Adnan Kendirciler, Mehmet Özer ve Nihat Ökten yönetti. Karşılaşmanın ve Tokat Spor´un golünü 26. dakikada Enes Es atarken, İskenderun FK´nin golünü de 45+2. dakikada A. Buğrahan Tuncay kaydetti.

Payas´tan ´kiralama teşekkürü´
Öte yandan Payas Spor´da Basın Söcüsü Ferit Savaş, Hatay Spor´da forma giyen Mehmet Küçükdurmuş´u (26) 1 yıllık kiralanmasında verdiği destekten dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´a teşekkür etti. Mehmet Küçükdurmuş, iki hafta önce Payas Spor´a kiralanmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —