Payasspor´da değişim sürüyor

Payasspor´da değişim sürüyor

Payasspor Kulübü´nde Haziran ayı ortalarında gerçekleştirilen yönetim değişikliğinin ardından kadro transferlerle güçlendirililiyor. Son olarak Abdulsamet Kırım´la sözleşme imzalayan kulüp yönetimi Tarsus İdmanyurdu takımında forma

 

Payas Spor Başkan Vekili Ali Eker yaptığı açıklamada, 'Yeni sezon öncesinde geçen sezon Tarsus İdmanyurdu´nda forma giyen 28 yaşındaki forvet mevkinde görev yapan Muzaffer Özcanlı´yı 1 yıllığına renklerimize bağladık' dedi. Menajeri Alaattin Doğan ile tesislere gelen Muzaffer Özcanlı, geçen sezon Tarsus İdmanyurdu´nda 30 karşılaşmada forma giyerek, 13 gole imza attı.

İlk değişim teknik direktörle başladı
Hatırlanacağı gibi kadroyla ilgili ilk adım teknik direktör değişiminde yaşandı. Mehmet Seçkin´in yeni yönetime ´yol açmak´ amacıyla görevinden ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe Semih Tokatlı getirildi.

ilk transfer Koray Kurt
Aynı günlerde Osman Tufan bakanlığındaki yönetim takımın logosunu da değiştirerek iş adamlarından güçbirliğinin de adımı atan yönetim, ilk transferini ilk transferini 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Koray Kurt ile 2 yıllık sözleşme ile attı. Hemen ertesinde ikinci transferi geçen sezon Denizli Belediye Spor´da forma giyen ön libero 27 yaşındaki Göktuğ Uzunoğlu ile gerçekleştirildi.

Transfer atağı devam etti
Transfer atağı Ankara Adliye Spor´da oynayan Necmi Çoban (24 yaşında-Sağ kanat) 1 yıllık, iç transferde ise Rıdvan Peker (22 yaşında-orta saha) 2 yıllık, Mehmet Ali Yenilmez (27 yaşında-Defans) 1 yıllık, Deniz Karadeniz (23 yaşında-orta saha) 1 yıllık resmi sözleşme imzalanmasıyla sürdürüldü.
Payas Spor transfer komitesi Başkanı Bekir Tufan, Murat Can Bölükbaşı ile bir yıllık sözleşme bilgisini paylaşırken görüşmelerin dürdüğünü açıklamıştı. Açıklamanın ardandan ilk sözleşme haberi ise Sancaktepe Belediye Spor´lu Abdulsamet Kırım´la gelmişti.



Anahtar Kelimeler: Payasspor değişim sürüyor

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9412,83%-0,68
  • DOLAR

    38,01% 0,24
  • EURO

    41,96% 0,93
  • GRAM ALTIN

    3716,45% 2,20
  • Ç. ALTIN

    6100,24% 0,78