Payas´ta 2 transfer daha

Spor Toto 3. Ligi´nde mücadele eden Payas Spor´un Transfer Komitesi Başkanı Bekir Tufan, iki oyuncuyla daha anlaşma sağlandığını bildirdi.

31.07.2017 11:48:19 0
Payas´ta 2 transfer daha

 

Bekir Tufan, transfer çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Yeni sezon öncesi daha önce prensipte anlaştığımız Sivas Belediye Spor´dan sağ açık oyuncusu 25 yaşındaki Ömer Demircen ile 1 yıllığına anlaştık. Giresun Spor´dan da 20 yaşındaki stoper Bilal Dizdar ile de 1 yıllık kiralık olarak renklerimize bağladık” dedi.
Prensipte anlaşmaya varılan 2 futbolcunun da takımın Afyonkarahisar kampına katılmalarını beklediklerini kaydeden Tufan, yeni sezon öncesi Afyonkarahisar İkbal otelindeki 2. etap kamp çalışmalarının Teknik Direktör Semih Tokatlı nezaretinde devam ettiğini hatırlattı.

Anahtar Kelimeler: Payas transfer daha

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    11108,11%1,33
  • DOLAR

    40,92% 0,07
  • EURO

    47,77% 0,25
  • GRAM ALTIN

    4390,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    7062,33% 0,14