Payas'ta iki katlı binada patlama

İskenderun/SES

HATAY 3.06.2024 18:20:00 0
Payas

Payas'ta iki katlı bir binanın çatı katında meydana gelen patlamada, bina, bina girişteki iş yeri ve bina önünde park halinde duran araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Patlama üzerine Hatay Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’ne (AKOM) bağlı ekipler olay yerine giderek, müdahalede bulundu. 

Hatay Büyükşehir Belediyesinden (HBB) yapılan açıklamaya göre. Payas'ın İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama yaşandı. Patlamada oluşan basıncın etkisiyle binada, girişteki iş yerinde, bina önünde park halinde duran araçlarda maddi hasar meydana geldi. Açıklamada, "Saat 14.30 sıralarında AKOM’a gelen ihbar üzerine olayın yaşandığı bölgeye itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda binada mahsur kalan yaşlı bir kadın ekipler tarafından güvenli bölgeye alındı. Patlamanın yaşandığı binanın çevresinde tedbirler alınarak vatandaşların can güvenliği sağlandı. Patlamanın neden kaynaklandığı ile ilgili soruşturma başlatıldı" ifadesine yer verildi. 

Olaya ilişkin Hatay Valiliğinden yapılan 'basın bilgi notu' açıklamasında şunlara yer verildi: "Payas'ın Yıldırım Beyazıt mahallesi Fahrettin Altay Caddesi no: 15/1sayılı iki katlı ikametin çatı katında kiler olarak kullanılan alanda patlama meydana gelmiş, olay yerinden yaralı ve vefat eden şahıs bulunmazken park halindeki araçlarda, işyerlerinde ve ikametlerde maddi hasarlar meydana gelmiştir. Olayın meydana geliş sebebiyle ilgili  tahkikata başlanmıştır."


Anahtar Kelimeler: Payas' katlı binada patlama

Hurdacıları 'meclis komisyonu' araştıracak

İTSO 'meclis neden kapalı' sorusunu yanıtladı: Kapatmanın temeli iç yönerge

Prefabrik evler boşaltılmak mı isteniyor?

"Deprem bölgesinde pozitif ayrımcılık ne oldu?"

Çirkin: Başka derdimiz yokmuş gibi anayasa tartışacağız

Mengüç, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı

Mullaoğlu'ndan "ÇED gerekli değil" kararına soru önergesi

Özçelik İş'ten Yolbulan'da grev kararı

Karbondioksit ölçümlü sigara karşıtı kampanya

Mengüç, CHP'li kadınların başkanı

Payas'ta iki katlı binada patlama

MCG Tower duruşmasına sanıklar zorla getirilecek

Bakanlık: Karara itiraz edildi

"Sesimi duyun istiyorum!"

Sorunlar, 7,5 metrelik ruloda

  • BIST 100

    10771,36%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79