Tarih: 28.09.2018 10:29

Plaj futbolu takımına üç transfer

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen ve 24-30 Ekim tarihleri arasında Antalya´nın Alanya ilçesinde yapılacak Plaj Futbolu Türkiye finallerine katılacak olan Arsuz Belediye Spor, üç futbolcuyu transfer etti. Arsuz Belediye Spor, Alanya´da yapılacak olan şampiyona öncesinde İspanya Milli takımının forveti Poplo Perez´, Balerus Milli takım kaptanı İgor Bryshtsel ile Azarbaycan Milli takımının futbolcusu Sahib Mammadov´u transfer etti.
Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu Hatay Bölge sorumlusu Ayhan Dik, '24-30 Ekim tarihleri arasında Antalya´nın Alanya ilçesinde yapılacak olan finallerde Hatay´ı Arsuz Belediye Spor takımı temsil edecek. Yapılan transferlerle birlikte iyi bir takım oluşturduk. Turnuvada başarıyı yakalamayı hedeflemekteyiz' dedi.
Arsuz Belediye Spor, İspanya Milli takımının forveti Poplo Perez´, Balerus Milli takım kaptanı İgor Bryshtsel ile Azarbaycan Milli takımının futbolcusu Sahib Mammadov´u transfer ederek, bu sporcuları plaj futbolu takımı kadrosuna dahil etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —