Tarih: 06.02.2020 09:43

Play-off maçları gollü geçiyor

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları, ilin farklı kentleri ve sahalarda oynanan karşılaşmalarla sürüyor. Hatay 1. Amatör Ligi Play-Off Grubunda karşılaşmalar sürüyor.

Karaağaç: 5- Kırıkhangücü: 0
Hatay Süper Amatör Liginde takımlarından Karaağaç Spor, Kırıkhangücü Spor´u 5-0 mağlup etti. Bu sonuçla Karaağaçgücü Spor, ligdeki puanını 43´e çıkardı.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden takımlardan Samandağ Gençlerbirliği Spor, Gözcüler Spor´u 3-0 mağlup etti. Gözcüler Spor, sahaya 9 kişi ile çıktığı karşılaşmanın 15. dakikasında sakatlanmalar nedeniyle 6 kişi kalınca maçın hakemi müsabakayı bağladı. 15. dakika oynanan karşılaşmada Samandağ Gençlerbirliği Spor´un gollerini Koray Filazioğlu, Abdurrahman Haluk ile Sezer Çelik attı. Bu sonuçla Samandağ Gençlerbirliği Spor ligdeki puanını 47´ye yükseltti.
Yigde oynanan diğer karşılaşmalarında ise şu sonuçlar alındı:
Nişrin Spor: 3-Körfez İskenderun Spor: 0 (hükmen)
Samandağ Spor: 3- Dörtyol Belediye Spor: 0 (hükmen)
Kırıkhan Spor: 1-Nazik Kuyumculuk Dursunlu: 2.

Kayra Spor: 2- Meydan: 3
Hatay 1. Amatör Ligi Play-Off Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, aynı kentin takımı Meydan Spor´a 2-3´lük skorla yenildi. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada, İskenderun Meydan Spor, Kayra Spor´u 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla Meydan Spor, ligdeki puanını 6´ya yükseltti ve gol averajıla grup lideri oldu. İskenderun Kayra Spor da ligde elde ettiği 2 puanla grup beşincisi bulunuyor.

Yıldız Spor, deplasmanda berabere: 1-1
Hatay 1. Amatör Ligi Play-Off Grubu takımlarından Maşuklu Spor ve İskenderun Yıldız Spor maçından ise beraberlik çıktı. Antakya Nazım Koka Futbol Sahasında oynanan maçta, takımlar karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla İskenderun Yıldız Spor, ligdeki puanını 6´ya yükseltirken, Maşuklu Spor´un ise 5 puanı bulunuyor. İskenderun Yıldız Spor gol averajı ile ikinci, Maşuklu Spor´da üçüncü sırada bulunuyor.

Esnaf Spor, grup dördüncüsü
Hatay 1. Amatör Ligi Play-Off Grubunda mücadele eden Dörtyol Esnaf Spor, deplasmanda Kırıkhan 1461 Spor´u 2-0´lık skorla mağlup etti. Kırıkhan Stadında oynanan karşılaşmada Dörtyol Esnaf Spor´un gollerini Mustafa Yılmaz ve İzzet Artıyan attı. Bu sonuçla Dörtyol Esnaf Spor, ligdeki puanını 4´e çıkardı ve grup 4.´sü oldu.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadle eden İskenderun Asaş Spor ise Dörtyol´da oynanan karşılaşmada Dörtyol Spor´u 4-3 mağlup etti. Bu sonuçla Asaş Spor, ligdeki puanını 32 ye çıkardı ve grup ikincisi oldu.
İskenderun Sarıseki Spor da Bekbele Gençlik Spor´u 13-1 mağlup etti. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmadayla Sarıseki Spor, ligdeki puanının 16´ya yükseltti.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubu lideri İskenderun Efsane Spor da aynı kentin takımı Aşkarbeyli Spor´u 3-2 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan karşılaşmada galip gelen Efsane Spor, ligdeki puanını 39´a çıkardı ve liderliğini sürdürdü
İskenderun Sakarya Spor da Arsuz İlk Adım Spor´u 4-1 mağlup etti. Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan karşılaşma Sakarya Spor galibiyetle ligdeki puanını 26´ya yükseltti.
Azganlık Spor ise Nardüzü Gençlik Spor´u 5-0 mağlup etti. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşma sonucuyla Azganlık Spor puanını 26´ya çıkarttı.
Öte yandan Karaağaç Spor´un sahaya çıkmaması üzerine haftayı 3-0 hükmen galip kapatan Erzin Gökdere Spor, ligdeki puanını 30´a yükseltti ve grup üçüncü oldu.
Hatay 2. Amatör Liginde mücadele eden Antakya Belediyesi GSK Futbol Takımı de Küçük Dalyanspor karşısında 3-0 galip geldi ve ligde elde ettiği galibiyet sayısını 15´e yükseltti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —