Tarih: 25.06.2019 11:01

Play-Off takımları belirleniyor

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası sürüyor. Turnuva, Körfez Grubu ile Antakya Grubu olarak iki ayrı kategoride yapılyor. Turnuvanın İskenderun bölgesini kapsayan Körfez Grubu maçları Arsuz Belediyesinin Karaağaç Spor Kompleksinde oynanıyor.

Fenergücü: 8-Karayolları: 2
Turnuvanın Körfez kategorisi A Grubunda mücadele eden Fenergücü Spor, rakibi Karayolları karşısında aldığı 8-2´lik galibiyetle play-off yolunda bir engeli aştı. karşılaşmada Fenergücü Spor´un gollerini Mehmet Çakıcı (5), Murat Karaçaylı, İbrahim Baikoğlu ile Mahmut Yaraş attı. Karayolları Spor´un gollerini ise Abdulkadir Kaya ile Yahya Yarbo kaydetti.

C grubu lideri Arsuz
Turnuvanın Körfez kategorisi C Grubunda mücadele eden Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor da Yavuz Türkölmez Demirgücü Spor ile 2-2 berabere kaldı. Arsuz Belediye Spor´un gollerini Fuat Uruç (2) atarken, Körfez Demirgücü Spor´un gollerini Serkan Şimşek ile Sinan İkiz kaydetti. Bu sonuçla Arsuz Belediye Spor grubu 13 puan ile lider olurken, Körfez Demirgücü 11 puan ile ikinci, Sarıgül İnşaat Spor da 9 puan ile üçüncülüğü elde etti. Üç takım play-off´a katılmaya hak kazandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —