“Projelerin takipçisiyiz”
Şekere ve Aşkarbeyli kavşak düzenleme projesi hakkında bilgi alan bakan Karaismailoğlu: Bu projeleri planlı ve yoğun bir çalışma içerisinde gerçekleştirip tamamlama hedefindeyiz.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir günlük çalışma ziyareti Hatay-Adana otobanında, İskenderun Şekere-Sakarya Mahallesi´ne yapılması planlanan bağlantı yolu projesi incelemeleri ile sürdürdü, LimakPort İskenderun´da Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü, İskenderun Belediyesini ziyaret etti.
İskenderun Belediyesini ziyaretinde Hatay´ın geleceğiyle ilgili Vali Rahmi Doğan ve milletvekilleri ile birlikte ilgili çok önemli görüşmelerde bulunduklarını belirten Bakan Karaismailoğlu, “Devam eden işlerin bir an önce bitirilmesi için yine hem Karayolları nezdinde hem diğer birimlerimiz, hem yükleniciler huzurunda bu işlerin, 12 tane devam eden kara yolu projemizin bitirilmesi için önemli görüşmelerde bulunduk, bunların takipçileri olacağız” dedi.
Şekere ve Aşkarbeyli otoban kavşak düzenleme projesi ile ilgili yapılan bilgilendirmenin ardından Bakan Karaismailoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: “Dünya´da intermodal taşımacılığın en önemli merkezlerinden olan İskenderun´umuza ayrı bir önem veriyoruz. Bu projeleri planlı ve yoğun bir çalışma içerisinde gerçekleştirip tamamlama hedefindeyiz. Kent içi ve çevresinden geçen bu yolda yapılacak olan düzenlemeler ulaşımı daha akıcı daha kolay hale getirecek. Kentimizi ve ülkemizi daha ileriye taşıyacak çalışmalarımızda güç birliği yaparak hedeflerimize ulaşacağız.”

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,25% -0,07
-
GRAM ALTIN
6249,48% -2,71
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08




