Rehabilitasyon merkezi, kafes sonrası

Arsuz Belediyesi ekipleri bir yandan asfalt ve kilitli parke döşeme çalışmalarına devam ederken, diğer yandan menfez, hayvan rehabilitasyon merkezi, kreş ve gündüz bakım evi yapımı, büz boru döşeme çalışmalarını sürdürüyor

HATAY 4.07.2024 13:10:00 0
Rehabilitasyon merkezi, kafes sonrası

İskenderun/SES

Arsuz Belediyesi Başkanı Sami Üstün, çalışmalara devam ettiklerini bildirdi. Arsuz Belediye Başkanı Üstün, “Göreve geldiğimiz süre içerisinde birçok çalışmayı aynı anda gerçekleştiriyoruz. Bu kısa zamanda Kreş ve Gündüz Bakım Evimizi tamamladık. Karaağaç mahallesinde ikinci kreşin yapımını sürdürüyoruz. En kısa sürede yapımını tamamlayıp çocukların kullanımına açacağız. Karaağaç sahil yürüyüş yolunda düzenleme ve peyzaj çalışmalarını tamamlayıp, vatandaşların sahili, aileleriyle huzur ve refah içerisinde rahat kullanmaları adına çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Üçgüllük Mahallesinde yapımını tamamladığımız meydan projemizi de hayata geçirerek. vatandaşların kullanımına açtık. Ayrıca ilçe ve ülkede sorun haline gelen sokak hayvanlarına yönelik rehabilitasyon merkezinin yapımında son aşamalara gelindi" açıklamasını yaptı.

Açılış, bir-iki hafta içerisinde 

Üstün, değerlendirmesini şöyle sürdürdü: "Kafesler yerleştirildikten sonra kullanıma açacağız. Şarkonak Mahallesinde de gasilhane ve morg yapımımızı tamamladık. Onun da bir-iki hafta içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz. Bununla birlikte özellikle yol yapım konusunda hem asfalt hem de parke taşı döşeme çalışmalarımız da birden çok ekiple ilçe genelinde gerçekleştiriyoruz. Menfez, büz boru döşeme, temizlik ve birçok alanda yine hizmetlerimizi kesintisiz sürdürüyoruz. İlçemiz için en iyiyi yapmak, hak ettiği değeri vermek adına elimizden gelenin fazlasıyla yapacağız."


Anahtar Kelimeler: Rehabilitasyon merkezi kafes sonrası

En büyük 500 sanayinin 15'i Hatay'da

5 ilçede "Suriyeli tahriki" girişimi

Rehabilitasyon merkezi, kafes sonrası

Baştuğ Metalurji, Tosyalı bünyesinde

"Seyyanen zam zorunludur"

Milletvekili Çalışkan: Yaşananlar, 'artçı depremler' ve 'idari felaket'

Belediyeden yüzme kursu

Grev çadırına destek ziyareti

Kale- Işıklı yoluna asfaltlama

LGS tercihleri 17 Temmuz'a kadar

"İktidar, depremzede vatandaşını zarara uğratıyor"

Depremzede kuradan çıkan konutunu alamıyor

HBB'den, ücretsiz ve indirimli kart

İktidar, 'refah masalını' anlatıyor

KETEM personeline 'uyum eğitimi'

  • BIST 100

    10851,80%-0,19
  • DOLAR

    32,66% 0,32
  • EURO

    35,32% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2506,45% 1,60
  • Ç. ALTIN

    3997,20% 0,87