Rehabilitasyon merkezi, kafes sonrası

Rehabilitasyon merkezi, kafes sonrası

Arsuz Belediyesi ekipleri bir yandan asfalt ve kilitli parke döşeme çalışmalarına devam ederken, diğer yandan menfez, hayvan rehabilitasyon merkezi, kreş ve gündüz bakım evi yapımı, büz boru döşeme çalışmalarını sürdürüyor

İskenderun/SES

Arsuz Belediyesi Başkanı Sami Üstün, çalışmalara devam ettiklerini bildirdi. Arsuz Belediye Başkanı Üstün, “Göreve geldiğimiz süre içerisinde birçok çalışmayı aynı anda gerçekleştiriyoruz. Bu kısa zamanda Kreş ve Gündüz Bakım Evimizi tamamladık. Karaağaç mahallesinde ikinci kreşin yapımını sürdürüyoruz. En kısa sürede yapımını tamamlayıp çocukların kullanımına açacağız. Karaağaç sahil yürüyüş yolunda düzenleme ve peyzaj çalışmalarını tamamlayıp, vatandaşların sahili, aileleriyle huzur ve refah içerisinde rahat kullanmaları adına çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Üçgüllük Mahallesinde yapımını tamamladığımız meydan projemizi de hayata geçirerek. vatandaşların kullanımına açtık. Ayrıca ilçe ve ülkede sorun haline gelen sokak hayvanlarına yönelik rehabilitasyon merkezinin yapımında son aşamalara gelindi" açıklamasını yaptı.

Açılış, bir-iki hafta içerisinde 

Üstün, değerlendirmesini şöyle sürdürdü: "Kafesler yerleştirildikten sonra kullanıma açacağız. Şarkonak Mahallesinde de gasilhane ve morg yapımımızı tamamladık. Onun da bir-iki hafta içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz. Bununla birlikte özellikle yol yapım konusunda hem asfalt hem de parke taşı döşeme çalışmalarımız da birden çok ekiple ilçe genelinde gerçekleştiriyoruz. Menfez, büz boru döşeme, temizlik ve birçok alanda yine hizmetlerimizi kesintisiz sürdürüyoruz. İlçemiz için en iyiyi yapmak, hak ettiği değeri vermek adına elimizden gelenin fazlasıyla yapacağız."



Anahtar Kelimeler: Rehabilitasyon merkezi kafes sonrası

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9417,7%1,64
  • DOLAR

    38,15% 0,08
  • EURO

    43,65% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4071,50% -0,65
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00