Rektör, öğrencilerle Meksika yemeği yaptı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, üniversitenin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün mutfağına yaptığı ziyarette, öğrencilere Meksika'nın geleneksel yemeklerinden Taco'yu yaptı.

EĞITIM 8.10.2022 10:31:00 0
Rektör, öğrencilerle Meksika yemeği yaptı

İskenderun/SES
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfağına yaptığı ziyaretinde, 40 öğrencisi bulunan "Amerikan mutfağı uygulamaları" dersine katılan rektörü Depci, öğrencilerle Meksika mutfağının geleneksel yemekleri arasında bulunan Taco'yu yaptı.

Öğretim elemanları ve öğrencilerden yemekle ilgili bilgi de alan Depci, "Her birime uygulamalı birim, diyerek çıktığımız yolda üniversiteye uygulama mutfağı kazandırmaktan çok mutluyuz. Öğrenciler teorik eğitimlerini pratiğe dökmeden iş hayatına atılmamalı. Bu mutfakta ve üniversite kurulan her laboratuvarla bunu sağlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

İSTE'nin basın birimi, kampüste kurulan atölye, mutfak ve laboratuvarın, üniversite öğrencilerinin kullanımına açık olduğunu   belirtti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

MCG Tower'da bilirkişi raporu; 17 katlı yapılaşma 'yanlış'

Dönmez: Kaynak olmazsa dükkan kapanır

Belen Tüneli yapımı devam ediyor

Abdullah Cömert anıldı

İskenderun DEM, yeni yönetimini belirledi

12 kat yüksekliğe izin yok

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Kadınlar şerbet dağıtarak tanıtım yaptı

Yetiştiği topluluğa şef olarak döndü

  • BIST 100

    10877,52%-3,57
  • DOLAR

    41,15% 0,08
  • EURO

    47,94% -0,49
  • GRAM ALTIN

    4679,46% 1,80
  • Ç. ALTIN

    7405,65% 1,15