Reyhanlı BAL´da mücadele edecek

Karaağaç Spor, Hatay Süper Amatör Liginde oynayacak

SPOR 3.05.2019 10:23:11 0
Reyhanlı BAL´da mücadele edecek

İskenderun/SES

Hatay Süper Amatör Ligi Şampiyonu Reyhanlı Belediye Spor ile Bölgesel Amatör Ligini ikinci sırada tamamlayan Karaağaç Spor, Antakya Atatürk stadında karşı karşıya geldi.
Gaziantep Bölgesi hakemleri A. Volkan Aydın, Halil Karakuş ile Yunus Nurses´in yönettiği maçta, gözlemci olarak Aksaray bölgesi hakemi Yusuf Atıcı da görev yaptı. Karşılaşmada, Reyhanlı Belediye Spor, Karaağaç Spor´u 1-0´lık skorla yendi. Reyhanlı Belediye Spor´un tek golünü 55. dakikada penaltıdan Fatih Toluyağ attı.
Hatay Amatör Spor Kulüpleri federasyonu Genel Başkanı Mehmet Öztürk, Hatay Saha Komiserleri Başkanı Haluk Görün´ün da takip ettiği karşılaşmayı, iki takımın taraftarı da izledi. Bu sonuca göre, Reyhanlı Belediye Spor, yeni sezonunda Bölgesel Amatör Liginde (BAL), Karaağaç Spor da Hatay Süper Amatör Liginde mücadele edecek.
Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Reyhanlı Belediye Spor oyuncuları ve taraftarı, başarıyı kutladı. Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu takımını kutladı ve yeni sezonda başarı diledi.

 

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00