Reyhanlı Belediye şampiyon oldu

Hatay Süper Amatör Küme

SPOR 17.04.2019 14:03:36 0
Reyhanlı Belediye şampiyon oldu

Orhan Yıldız/İskenderun

Reyhanlı Belediye Spor, Hatay Süper Amatör Küme Play-Off Liginde şampiyon oldu.
Hatay Süper Amatör Küme Play-Off Liginin son haftasında İskenderun Beş Temmuz Stadında yapılan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Deniz Kükrek, Ömer Yüzer ve Erkan Türemiş´in yönettiği karşılaşmada Reyhanlı Belediye Spor, Samandağ Spor´u 3-1 mağlup etti ve şampiyon oldu.
İskenderun, Reyhanlı, Samandağ´dan sporseverin izlediği maçta Reyhanlı Belediye Spor´un gollerini 44. dakikada Mertcan Cerrah, 90+1. dakikada İlker Doğru, 90+4. dakikada da Mahmut İbrahim atttı. Samandağ Spor´un golünü de 35. dakikada penaltıdan Orhan Pala attı. Maçın 30. dakikasında Reyhanlı Belediye Spor´un kazandığı penaltı atışında Mahmut İbrahim topu dışarı atarken, karşılaşmanın 70. dakikasında da Reyhanlı Belediye Sporlu Mehmet Hammadi´nin kolu çıktı ve hastahanede tedavi altına alındı. Samandağ Spor´u 3-1 mağlup eden Reyhanlı Belediye Spor, Hatay Süper Amatör Ligi Play-Off liginde şampiyon olması üzerine Bölgesel Amatör Ligindeki bir takımla karşılaşacak.
Reyhanlı Belediye Spor´da futbolcular, şampiyon takımın teknik direktörü Ali Tunç Bayır´Iı havaya atarak, şampiyonluk sevincini yaşadı.

Şampiyonluğu kaptan olarak kutladı
Türkiye futbol liglerinde mücadele eden Alanya Spor, Kırşehir Spor, Mardin Spor, İskenderun Spor, Hatay Spor ve Şanlıurfa Spor´da profesyonel futbol oynayan ve Fatih Toluyağ, Reyhanlı Belediye Spor´un kaptanı olarak şampiyonluğu kutladı. Toluyağ, geçtiğimiz yıllarda kurduğu futbol okuluyla da Türk futboluna oyuncu kazandırmıştı.

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

  • BIST 100

    16834,12%0,95
  • DOLAR

    43,82% 0,16
  • EURO

    51,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7182,08% 2,07
  • Ç. ALTIN

    11729,31% 0,51