Reyhanlı yangını: 13 kişi tedavi altında

Reyhanlı´daki patlama ve yangında 3 kişinin yaralandığını, 10 kişinin ise dumandan zehirlendiğini belirten Hatay Valiliği geniş önlem alındığını bildirdi.

HATAY 9.07.2019 00:15:55 0
Reyhanlı yangını: 13 kişi tedavi altında

Hatay´ın sınır ilçesi Reyhanlı´da bir insani yardım derneğine ait depoda meydana gelen patlama ve yangınla ilgili Hatay Valisi Rahmi Doğan´ın sosyal medya hesabının ardından Hatay Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından da açıklama yapıldı.

Hatay Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü´nün açıklaması şöyle: “08 Temmuz Pazartesi günü saat 20.30 sıralarında Reyhanlı İlçesi Yeni Mahalle, Faruk Cengiz Caddesi´nde bulunan 3 katlı bir binanın altında “Dost Eli” adlı insani yardım derneğine ait depoda ( yağlı boya, gıda ve çeşitli yardım malzemesi) yangın çıkmıştır. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi almış olup, çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alınmıştır. Çıkan yangında 3 vatandaşımız yaralanmış ve 10 vatandaşımız ise dumandan zehirlenmiştir. Vatandaşlarımız hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmıştır.”

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    11108,11%1,33
  • DOLAR

    40,92% 0,07
  • EURO

    47,77% 0,25
  • GRAM ALTIN

    4390,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    7062,33% 0,14