Roket pazar yerine düştü

Reyhanlı´da önceki gün atılan ve jandarma komutanlığı bahçesi yakınlarına düşen iki roketin ardından dün atılan roket de kent merkezindeki boş pazar alanına düştü.

HATAY 26.01.2018 17:08:59 0
Roket pazar yerine düştü

Roketin, Suriye tarafından atıldığı belirtilirken, olay yerine AFAD, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Reyhanlı´ya atılan bir roket, dün saat 14.50 dolayında, Mustafa Kemal Mahallesi´ndeki Pazartesi Pazarı´nın kurulduğu pazar yerine düştü. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanan olmadı. Pazar yerinin boş olması olası faciayı önledi. TSK´da Suriye tarafını misliyle top atışı yaptı. 

Önceki gün de Reyhanlı´ta atılan roketlerden biri jandarma komutanlığı yakını ile Değirmenbaşı mahallesindeki boş araziye düşmüştü. TSBK, sınırda konuşlandırılan topçu ve çok namlulu roket bataryaları ile Suriye yönüne misli ile karşılık vermişti.

 

Anahtar Kelimeler: Roket pazar yerine düştü

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10698,13%1,25
  • DOLAR

    42,30% 0,03
  • EURO

    49,02% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5497,01% 0,03
  • Ç. ALTIN

    9189,23% 0,00